Kampakotelo + Äes

Yes sir! Tämä on partaharrastajan ja söörin välttämätön hankinta povitaskuun.

52,90 €

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Nahkainen kampakotelo ja Äes partakampa samassa paketissa – täydellinen lahja partamiehelle! Tämä kotelo pitää parhaan huolen rakkaasta partakammastasi ja nyt voit pitää Äestä tyylikkäästi mukana ihan missä vain. Kampakotelo kestää aikaa ja käyttöä sekä pidentää partakamman ikää – kotelo on suunniteltu Partawan Äes partakampaa varten. Kotelo on metsäisen vihreä, sopivan rouhea ja jokainen on uniikki kappale, sillä kyseessä on käsin tehty tuote. Näitä on valmistettu toistaiseksi vain 25 kpl eli kyseessä on upea harvinaisuus partaharrastajille! Kotelon meille on tehnyt Luava Design. Tuotteita tilatessasi hyväksyt hyväksyt tilausehdot.

Kampakotelo on tehty italialaisesta Pueblo Olive nahasta ronskilla ja kestävällä tikkauksella kotimaisena käsityönä. Takaa löytyy Partawan logo painettuna nahkaan. Kotelo elää käytön mukana – nahka pehmenee, muuttuu tummemmaksi ja kiiltävämmäksi mitä enemmän sitä käytetään.

HUOM! Älä yritä tunkea koteloon maksukortteja, ne eivät mahdu sinne. Älä kastele nahkaa. Jos se kuitenkin kastuu, kuivata kotelo huoneenlämmössä hiljalleen. Kotelo on tehty käytettäväksi ja se kestää normaalia kulutusta oikein hyvin – kotelosta tulee entistä upeampi mitä enemmän sitä käytettään.