Siirry sisältöön

Lompakko - nahkaa

Parrakkaan rahankäyttäjän paras kaveri - korttikotelo elikkä härmäksi lompakko. Kotimaisena käsityönä valmistettu juuri sun rahoille!

64,90 €

Varastossa (2 kpl)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Partawan upea lompakko on metsäisen vihreä ja sopivan rouhea! Lompakkoon mahtuu 6-8 korttia ja muutamia seteleitä. Jokainen on uniikki kappale, sillä kyseessä on käsin tehty tuote. Näitä kaunokaisia valmistetaan aluksi vain pieni erä eli kyseessä on upea harvinaisuus partaharrastajille! Lompakon meille on tehnyt Luava Finland. Tuotteita tilatessasi hyväksyt hyväksyt tilausehdot.

Lompakko on tehty italialaisesta Pueblo Olive nahasta ronskilla ja kestävällä tikkauksella kotimaisena käsityönä. Takaa löytyy Partawan logo painettuna nahkaan. Lompakko elää käytön mukana – nahka pehmenee, muuttuu tummemmaksi ja kiiltävämmäksi mitä enemmän sitä käytetään.

HUOM! Älä kastele nahkaa. Jos se kuitenkin kastuu, kuivata lompakko huoneenlämmössä hiljalleen. Lompakko on tehty käytettäväksi ja se kestää normaalia kulutusta oikein hyvin – lompakosta tulee entistä upeampi mitä enemmän sitä käytettään. Nyt vaan Visat vinkumaan!

Arviot
  • (0)