KAUPPA

PartawaTuotteet

Tuotteet

Tuotteet

Partatuotteet

Partawan partatuotteet ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja suurin osa on myös nimetty sen mukaisesti. Käytämme tuotteissamme luontaisia ja hoitavia aineksia, kuten: jojoba- ja arganöljyjä, E-vitamiinia ja sheavoita. Partaöljyt ja partavahat saavat tuoksunsa luonnonöljyistä, emme käytä ihoa kuivattavaa alkoholia tuoksuissamme!

  • Partaöljy pitää huolen parran pehmeydestä ja kasvojen ihosta
  • Partavaha tuo partaan lisää muotoiltavuutta ja pitoa
  • Partasaippualla saat parran ja kasvot pestyä hellävaraisesti
  • Partakampa auttaa sinua viimeistelemään kuontalosi
  • Voit ostaa myös kattavamman tuotepaketin oman parran hoitoon tai vaikka lahjaksi!

Tilaa Partawa FIGHT AGAINST COVID-19 t-paita nyt suoraan Partawan omalta kauppapaikalta toimittajamme Spreadshirtin verkkokaupasta.

HUOM! Mikäli ostat samalla kertaa vaatteita ja partatuotteitamme, joudut valitettavasti tekemään ostokset erikseen. Partatuotteet meidän omasta kaupasta ja FIGHT AGAINST COVID-19 t-paidan Spreadshirtin palvelun kautta. Partatuotteista emme peri postimaksuja (Suomessa), joten niitä sinun ei tarvitse maksaa kahdesti! Tilaamalla Spreadshirtin kautta vaatteitamme hyväksyt heidän toimitusehtonsa.

Partawa Clothing

Parta on elämäntapa – siksi meiltä saa myös upealla Partawan kuosilla varustettuja vaatteita. Partawa Clothing tuotteet ovat upean näköisiä ja antavat viimeisen silauksen parrakkaaseen tyyliisi.

0
Ilmainen toimitus Suomessa!
This is default text for notification bar