Korven kyynel

29,90 

Rajoitettu 2000 kpl erä! Korven Kyynel partaöljy on tehty yhteistyössä folkmetalliin erikoistuneen Korpiklaanin sekä parrakkaan hyväntekeväisyys yhdistyksen Mad Viking Finland Ry:n kanssa. Jokaisesta ostetusta tuotteesta lahjoitetaan 5 euroa lasten ja nuorten syöpätyöhön SYLVA ry:lle. HUOM! Mahdolliset alennuskoodit eivät toimi tähän tuotteeseen, koska keräämme varoja hyväntekeväisyyteen.

Korven Kyynel on mystinen ja korpisen havuinen, mutta samalla partaa hoitava öljy. Tämäkin Partawan tuote on tehty 100% luontaisista aineksista! E-vitamiini- ja arganöljyt pitävät hyvää huolta ihostasi ja korpisen tuoksun tuo kuusen havuista uutettu öljy. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

558 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 00105 Osasto:

Kuvaus

Korven Kyynel on mystinen ja korpisen havuinen, mutta samalla partaa hoitava öljy. Tämäkin Partawan tuote on tehty 100% luontaisista aineksista! E-vitamiini- ja arganöljyt pitävät hyvää huolta ihostasi ja korpisen tuoksun tuo kuusen havuista uutettu öljy.

Ingredients/ 30ml: jojoba oil, apricot kernel oil, argan oil, siperian fir needle oil, E-vitamin oil.

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Öljyä ei saa päästää jäätymään – se voi muuttaa tuotteen tuoksua!

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.
För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.

0