Siirry sisältöön

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2022 alkaen 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Partawa Oy Y-tunnus: 2812092-8. Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 
 
Alla olevat ehdot koskevat Partawan toimittamia tuotteita. Mikäli tilaat Partawan vaatteita Spreadshirtin palvelun kautta, hyväksyt heidän toimitusehtonsa. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.partawa.fi. 
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta löytyy tilauksen tiedot. 

Maksutavat

Maksettavat tuotteet voi maksaa Paytrail tai PayPal-palvelun kautta. Voit lukea lisää Paytrail palvelun ehdoista täältä. 
 
Laskua käytettäessä lähetämme tilauksen postittamisen yhteydessä laskun. Lasku lähetetään tilauksen mukana tai sähköisesti.

——————————————–

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteidemme perustoimituksesta Suomessa veloitamme 5,90 euroa ja ulkomaille 6,50 euroa. Toimitamme tilaukset pakettina tai maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassa olevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
– asiakas- tai tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi
– pankkitilinumerosi
– sekä kopio Partawan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Partawa Oy
Hämeenkatu 31 A
11100 Riihimäki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, maksunpalautukset maksetaan maksunvälittäjän kautta sille maksutavalle, jolta alkuperäinen veloitus on tehty palautuksen käsittelyn jälkeen. Jos tuotteessa ei ole mitään selkeää vikaa ja asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on asiakkaan maksettava palautuksen postikulut.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta 
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info(at)partawa.fi tai postitse:
Partawa Oy
Hämeenkatu 31 A
11100 Riihimäki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Toimitusehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.