Siirry sisältöön

Partawa lyhyesti

Partawa on suomalainen partatuoteyritys, joka on perustettu rakkaudesta partaan vuonna 2017. Annamme jakamattoman huomiomme partatuotteillemme ja jokainen niistä kulkee käsiemme kautta. Valmistamme kaikki partaöljyt ja –vahat itse käsityönä Hämeen sydämessä Riihimäellä. Myös muut parta- ja hiustuotteemme tehdään kotimaisena työnä. Kaikki tuotteemme on tehty luontaisista aineksista ja ne sopivat herkällekin iholle.

Komean parran kasvatus vaatii aikaa – hyväile partaasi siis kunnollisilla aineksilla.

Sinä kasvatat, me hoidamme!

Partaöljyt

Kaikki on parempaa, kun sen öljyää! Partaöljymme on valmistettu laadukkaista luontaisista öljyistä ja ne hoitavat niin partaa kuin ihoakin. Öljyt antavat partaan upean kiillon, pitävät sen pehmeänä ja auttavat ihon hilseilyyn ja kutinaan. Hiero partaöljyä sekä partaan että ihoon, jotta saat täyden hyödyn öljyn kosteuttavasta vaikutuksesta. Öljyissämme on pohjana jojoba-öljyä ja hoitavina aineksina arganöljyä sekä E-vitamiinia. Öljyjä on useampaa erilaista tuoksua, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Joukosta löytyy myös täysin tuoksuton versio!

Partaöljyt

Partawa-parranhoito-kuvitus-1

Partawahat

Wahasta woimaa! Kaikki partavahamme on valmistettu myös luontaisista aineksista ja samoilla tuoksuilla kuin öljytkin. Wahat antavat pidempään partaan pitoa, muotoiltavuutta ja kiiltoa. Kaikissa wahoissamme käytetään sheavoita ja suomalaista mehiläisvahaa. Hoitavina aineksina toimii arganöljy sekä E-vitamiini. Wahan avulla saat täyden parranhoitoelämyksen!

Partavahat ja balmit

Hoitawat

Anna parrallesi täydellinen kotimainen hoiwa! Tuotesarjassamme on myös useita muita partaa, ihoa ja hiuksia hoitavia tuotteita. Partasaippualla ja –hoitoaineella varmistat partasi puhtauden ja pehmeyden sekä vähennät takkuuntumista. Suomalaisesta puusta valmistettu partakampa Äes silottaa viimeisimmätkin takut. Voit hemmotella karvoitustasi myös ronskilla balmilla, joka on helpommin levittyvää kuin partavaha mutta voidemaisempaa kuin partaöljy. Kehitämme tuotesarjaamme jatkuvasti ja lisäämme uusia tuotteitta perheeseemme säännöllisesti.

Hoitotuotteet

Partawa-parranhoito-kuvitus-2

Partawa crew

Partawan tiimin missiona on saada kaikki miehet pitämään hyvää huolta rakkaasta parrastaan. Partahan on oikeastaan elämäntyyli ja sitä tulisi kantaa kunnialla!

Mika Poikonen

Toimitusjohtaja, tuotekehitys
mika(at)partawa.fi

Tomi Koistinen

Tuotekehitys
tomi(at)partawa.fi

Mikko Koskinen

Myynti ja markkinointi
mikko(at)partawa.fi

Vili Kuja-Kyyny

AD
vili(at)partawa.fi