Siirry sisältöön

Partawan suomalaisia partatuotteita jälleenmyyntiin

Partawa on suomalainen partatuotemerkki ja laadukkaita partatuotteitamme on saatavilla myös jälleenmyyntiin. Suomessa ei ole monia kotimaisia partatuotemerkkejä, joten Partawan tuotteet on keino erottua partatuotteiden myynnissä! Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa ja täysin luontaisista aineksista. Voit lukea vielä lisää tietoa meistä ja tuotteistamme ”tietoa” sivulta. Alta löydät lisää tietoa, kuinka saat Partawaa hyllyysi!

Olemme rakentamassa omaa sivustoa jälleenmyyjille kotisivujemme alle. Kun saamme sen valmiiksi, pystyt tilaamaan tuotteita liikkeeseesi tai verkkokauppaasi suoraan meidän sivuiltamme. Vielä ei kuitenkaan ole valmista, joten ota meihin yhteyttä ihan perinteisesti alla olevien tietojen kautta. Ps. Meidän Mika on kova juttelemaan, joten soitto on yleensä paras vaihtoehto ;)

Partawa-jalleenmyynti-kuvitus

Haluatko Partawan jälleenmyyjäksi?

Ota meihin yhteyttä!

Mika Poikonen

Partawa, TJ
info[a]partawa.fi
044 212 1288

Partawa-jalleenmyynti-kuvitus-11

Partatuote omalla brändillä? Kyllä vain!

Olemme tehneet useamman yhteistyöprojektin mitä upeampien kumppanien kanssa – lue alta lisää!

Olemme päässeet luomaan omat partaöljyt kahdelle suomalaiselle metallibändille – Turmion Kätilöille ja Korpiklaanille. Nämä molemmat öljyt tehtiin hyväntekeväisyyskärjellä ja heidän brändiinsä sopiviksi. Molempien bändien kanssa keräsimme lahjoitusvaroja hyväntekeväisyyteen yhdessä Mad Viking Finland Ry:n kanssa. Turmion Kätilöiden Viimeinen Voitelu -partaöljyllä kerättiin 5000€ Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle ja Korpiklaanin Korven Kyynel -partaöljyllä tavoitteena on kerätä 10 000€ SYLVA Ry:n toiminnan hyväksi.

Partawa-jalleenmyynti-korpiklaani-korvenkyynel-kuvitus
Partawa-jalleenmyynti-pyynikin-beard-gin-kuvitus

Bändien lisäksi olemme soluttautuneet myös juomien maailmaan. Teimme kesällä 2021 yhteisen partaöljyn Pyynikin Distilling Companyn kanssa. Lopputuloksena oli Beard Gin -partaöljy, jossa on käytetty Gin & Tonicin mausteita – katajanmarjaa ja sitruunaa. Beard Ginistä tuli välitön hitti, joka tuo kesäisen fiiliksen suoraan nenän alle! Olemme myös tehneet Ron de Jeremy rommimerkille oman rommin tuoksuisen partaöljyn, jota he ovat jakaneet asiakkailleen. Molemmat näistä tuotteista on toteutettu asiakkaan brändiä kunnioittaen mutta sopivan ronskilla ja Partawan tyylille ominaisella tavalla!

Mikäli yrityksesi, bändisi tai urheiluseurasi on kiinnostunut vastaavasta niin ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Jälleenmyyjiä

Tässä on muutamia meidän partatuotteiden jälleenmyyjiä.

Partawa-jalleenmyynti-dick-johnson
Partawa-jalleenmyynti-stockmann
Partawa-jalleenmyynti-ruohonjuuri
Partawa-jalleenmyynti-nordicshaving
Partawa-jalleenmyynti-parturi
Partawa-jalleenmyynti-aqvamariini
Partawa-jalleenmyynti-pahis
Partawa-jalleenmyynti-hyvinvoinninfi
Partawa-jalleenmyynti-terveystieto
Partawa-jalleenmyynti-bborg
Partawa-jalleenmyynti-tuomaantupa