Siirry sisältöön
-20%

Saippuwa - partasaippua

Tällä saippualla pesee melkein mitä vaan paitsi rahaa. Erityisesti partaa ja hiuksia kuitenkin <3

15,90 € Normaalisti: 19,90 € (Alennus 20%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Miksi käyttää partasaippuaa?

  • Pitää partakarvat pehmeämpänä
  • Hoitaa ihoa ja partaa
  • Sopii myös kasvoille ja hiuksille

Saippuwa on ihoa hellivä palasaippua, joka soveltuu niin parranajoon, parran ja kasvojen pesuun kuin hiusten hoitavaan pesemiseenkin. Ihoa pehmentävän sheavoin ja kookos- ja jojobaöljyjen lisäksi mineraalipitoinen ja puhdistava himalajanvuorisuola hoitaa kuivaa ihoa. Tuoksultaan saippua on raikkaan kesäinen! Riittoisa palasaippua on täydellinen tuote parranajoon. Saippuan runsas vaahto sisältää bentoniittisavea, jonka ansiosta terä liukuu iholla vaivattomasti aiheuttamatta ihoärsytystä. Saippuan meille valmistaa Flow Cosmetics. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

 

HUOM! Ekologinen vaihtoehto aerosolipulloihin pakatuille partavaahdoille ja -geeleille. Palasaippuan raaka-aineet ovat biohajoavia ja kotelon voi polttaa tai kierrättää pahvien mukana. Ei turhaa muovijätettä!

Lisätiedot

Ingredients/ 100g: sodium cocoate, sodium shea butterate, sodium castorate, sodium jojobate, sodium sunflowerseedate, sodium rapeseedate, sodium Cornate, aqua, glycerine, rosmarinus officinalis leaf extract, montmorillonite (cosmetic grade), sodium chloride, beta-carotene, tocopherol, CI 77491, juniperus communis fruit oil, pinus sylvestris leaf oil, jasminum officinale flower extract

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin ihon tai parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.
För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på huden eller skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.
Tuote säilyy 18kk avaamisen jälkeen.

Tuotekoodi:
SKU00503

Arviot
  • (7)

Saku Eloranta
21.1.2024
Toimii loistavasti, pehmeä parta, hyvä tuoksu ja pesen itseni kokonaan tällä.
Tuomo Harju
20.1.2024
Paras partasaippuwa mitä kokeillut, ei kuivata ihoa. Sopii myös kasvojen pesuun mainiosti. On myös tosi riittoisa. Tuoksukin miellyttävä, ei liian voimakas.
Pauli Olavi Rantonen
20.1.2024
Olen käyttänyt säännöllisesti saipuaa kasvojen ja parran pesuun aamuisin. Ei ärsytä silmiä ja iho on lapsen peppu. Voin suositella lämpimästi tuotetta.
Niko Berghäll
19.1.2024
Kaikki nestemäiset partasaippuat tuntuu loppuvan nopeasti, mutta tämä on kyllä mahtavan riittoisa. Ja parta tuntuu pehmeältä ja iho voi paljon paremmin parran alla.
Käpsy Dahl
19.1.2024
Loistava saippua toimii myös hyvin hyökätessä kaljua
Sami Lappalainen
17.1.2024
Suosikki tuote kaikista partatuotteista. Käytän myös koko kropan pesuun kun iho jää mukavan pehmeäksi. Sopii myös vaahdotettuna hyvin parranajoon.
Kestää myös kauan, kun itsellä pala säilyy noin 4kk.
Mikko
14.1.2024
Paras saippua, jota olen koskaan kokeillut. Ei kuivata ihoa ja voi käyttää helposti kasvoihin, partaan ja koko vartaloon. On myös tosi riittoisa!