Siirry sisältöön
-13%

Hoitawa - hoitoaine, 250ml

Ennen 100ml ja nyt peräti 250ml - hintaa emme korottaneet samaan malliin ;) Kesäkuntoon 2030? Jostain se pitää aloittaa ja Hoitawa hoitaa sen tärkeimmän kuontalon kuntoon!

32,90 € Normaalisti: 37,90 € (Alennus 13%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Miksi käyttää hoitoainetta?

  • Pehmentää ja suoristaa partaa
  • Antaa partaan lisää tuuheutta
  • Pitää partakarvat ja hiukset elinvoimaisena

Nyt on hoiwaa kerrakseen! Partawan parran ja hiusten hoitoaine Hoitawa on tehty pehmentämään ja hoivaamaan kaikkea karvoitusta, mutta erityisesti partaa ja hiuksia. Tämä pullo on paras kaverisi suihkussa eikä tuotetta tarvita paljon kerrallaan! Hoitawan tuoksu mukailee Yötön Yö tuotteitamme ja se saa kevyen tuoksunsa jasmiinista, katajasta ja männystä. Hoitavuuden puolestaan takaa arganöljy. Hoitoaine myydään 250ml alumiinisessa pumppupullossa ja se erittäin riittoisaa! Tuotteen meille valmistaa Flow Cosmetics Riihimäellä. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

 

Käyttö: Hiero itsellesi sopiva määrä hoitoainetta kosteaan partaan ja/tai hiuksiin suihkussa. Kaksi vaihtoehtoa – 1. jätä hoitoaine kosteaan partaan / hiuksiin suihkun päätteeksi täyteläisemmän hoidon takaamiseksi 2. pese hoitoaine pois muutaman minuutin vaikutuksen jälkeen.

 

Lisätietoa hoitoaineen pumpusta:

Joissakin yksittäisissä hoitoainepulloissa on ollut haastetta pumpun toimivuuden kanssa. Tulemme tekemään jatkossa muutoksia tuotteeseen, jottei tämä toistu. Mikäli hoitoaineen pumppu ei lähde heti vetämään, toimi näin:

  1. Paina pumppu alas
  2. Paina hoitoaineen ulostuloaukko sormella kiinni ja anna pumpun samalla nousta ylös
  3. Toista muutamia kertoja, jotta pumppuun syntyy alipaine ja alat saamaan hoitoanetta ulos
  4. Jos tämä ei toimi, niin ilmoita meille info(ät)partawa.fi ja toimitamme uuden tilalle :)

Lisätiedot

Ingredients / 250ml: aqua, brassica alcohol, argania spinosa kernel oil, cetyl alcohol, glycerin, simmondsia chinensis seed oil, ribes nigrum seed oil, brassicyl valinate esylate, pca glyceryl oleate, benzyl alcohol, pinus sylvestris leaf extract, juniperus communis fruit oil, helianthus annuus seed oil, jasminum grandiflorum flower extract, dehydroacetic acid, phytic acid, rosmarinus officinalis leaf extract (limonene, linalol, eugenol, benzyl benzoate).

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero peseytymisen yhteydessä parran tai hiusten alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille ja haavoihin tai lasten käyttöön.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.

För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.

Tuotekoodi:
SKU00506

Arviot
  • (0)