Siirry sisältöön
-14%

Pesewä - shampoo, 250ml

Oletko koskaan kuullut parrakkaista vaahtobileistä? No ei mekään MUTTA Partawan shampoo saa parran ja hiukset juhlakuntoon takuuvarmasti!

29,90 € Normaalisti: 34,90 € (Alennus 14%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Miksi käyttää shampoota?

  • Pesee parran, hiukset ja ihon erinomaisesti
  • Pehmentää partaa
  • Pitää partakarvat ja hiukset elinvoimaisena

Pestään oikein kunnolla! Partawan uusi Pesewä shampoo on tehty parran ja hiusten pesuun tutulla kotimaisella ja luontaisella laadulla. Tämä 250ml pumpullinen alumiinipullo kulkeutuu mukanasi suihkuun ja pesee kaikki sinulle rakkaimmat karvat käden käänteessä! Pesewä on jumalaisen hyvän tuoksuinen ja tehty Yöttömän Yön reseptillä eli tuoksuina ovat kesäiset jasmiini, kataja sekä mänty. Luontaiset ainekset takaavat kosteuttavan puhdistuksen. Tuotteen meille valmistaa Flow Cosmetics Riihimäellä. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Käyttö: Hiero itsellesi sopiva määrä shampoota märkään partaan ja/tai hiuksiin suihkussa. Vaahdota shampoota kunnolla parrassa ja hiuksissa. Pese pois vedellä.

Lisätiedot

Ingredients / 250ml: aqua, sodium coco sulfate, coco glucoside, decyl glucoside, sodium chloride, citric acid, hydrolyzed wheat protein, PCA glyceryl oleate, juniperus communis fruit oil, pinus sylvestris leaf oil, jasminum grandiflorum flower extract, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, limonene, benzyl benzoate.

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero peseytymisen yhteydessä parran tai hiusten alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille ja haavoihin tai lasten käyttöön.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.

För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.

Tuotekoodi:
SKU00509

Arviot
  • (1)

Merja Hänninen
23.1.2024
Tuli ostettua tätä aikanaan ja tämä oli hittituote! 😍