Siirry sisältöön

Aamukaste - partaöljy, 30ml

UUTUUS! Kesäinen ja lämmin aamuyö, sumu leijailee nurmen yllä - Partawan Aamukaste partaöljy tuoksuu juuri siltä. Se on kuin raikas kesäaamu! Tällä partaöljyllä teet myös hyvää yhdessä Partawan ja Mad Viking Finland Ry:n kanssa <3

26,90 €

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Miksi käyttää partaöljyä?

  • Antaa partaan kiiltoa ja pehmeyttä
  • Auttaa hilseilyyn, kuivaan ihoon ja kutinaan
  • Antaa oivan tuoksun partaan

Partawan tuore Aamukaste partaöljy on kuin raikas kesäaamu pullotettuna. Tuoksuina tässä partaöljyssä on lotus, mänty ja kuusi. Hoitavuuden takaavat tutut arganöljy sekä E-vitamiini. Aamukaste on jo muutamia vuosia sitten suunniteltu yhdessä parrakkaan Mad Viking Finland Ry:n kanssa ja nyt se on kaikkien partaa rakastavien saatavilla.

Tällä pitkään ja tunteella kehitetyllä öljyllä lahjoitamme yhdessä varoja Mad Viking Finland Ry:n perinteiseksi muodostuneeseen Partapäivä-tapahtuman hyvänteisyyskohteeseen (kohde vaihtuu vuosittain). Tämän vuoden teema on syövän vastainen työ ja sitä kautta kohde on oleva SYLVA Ry. Partawan verkkokaupasta myytyjen Aamukaste partaöljyjen tuotosta lahjoitetaan 0,75€ / tuote yhteiseen kohteeseemme. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

Ingredients/ 30ml: jojoba oil, apricot kernel oil, argan oil, Indian lotus oil, pine oil, siberian fir oil, E-vitamin oil. (limonene)

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Öljyä ei saa päästää jäätymään –se voi muuttaa tuotteen tuoksua!

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen. För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.

Tuotekoodi:
SKU00108

Arviot
  • (5)

Riku Kulmala
25.1.2024
Tuoksu on liian voimakas omaan nenään. Öljynä muuten huippu kyllä jos tuoksu sattuu sopimaan. Lotus Kukka tuoksuu voimakkaasti.
Hujo
19.1.2024
Erittäin hyvä perusöljy, varsinkin jos olet töissä paikassa mikä on hajusteeton. Antaa harmaalle parralle hyvän ja pehmeän tuntuman koko päiväksi. Arpisessa naamassa tekee myös sen, että kovilla pakkasillakin parta pysyy kuosissaan, eikä se näytä samalta mitä mietaan mämmi maratonit.
Käpsy Dahl
19.1.2024
Hyvä perusöljy
Sami Lappalainen
17.1.2024
Erittäin hyvä perusöljy. Mieto tuoksu toimii myös hajusteherkkien läheisyydessä.
Marko Kindstedt
17.1.2024
Raikas kevyen metsäinen ja melko mieto tuoksu. Öljy pitää parran ainakin itsellä pehmeänä koko päivän. Tuoksu on laitettaessa mahtava mutta noin 8h kuluttua ei oikein tuoksu enää. Hyvä tuote