Siirry sisältöön
-19%

Aamukaste - partaöljy, 30ml

UUTUUS! Kesäinen ja lämmin aamuyö, sumu leijailee nurmen yllä - Partawan Aamukaste partaöljy tuoksuu juuri siltä. Se on kuin raikas kesäaamu! Tällä partaöljyllä teet myös hyvää yhdessä Partawan ja Mad Viking Finland Ry:n kanssa <3

21,90 € Normaalisti: 26,90 € (Alennus 19%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Miksi käyttää partaöljyä?

  • Antaa partaan kiiltoa ja pehmeyttä
  • Auttaa hilseilyyn, kuivaan ihoon ja kutinaan
  • Antaa oivan tuoksun partaan

Partawan tuore Aamukaste partaöljy on kuin raikas kesäaamu pullotettuna. Tuoksuina tässä partaöljyssä on lotus, mänty ja kuusi. Hoitavuuden takaavat tutut arganöljy sekä E-vitamiini. Aamukaste on jo muutamia vuosia sitten suunniteltu yhdessä parrakkaan Mad Viking Finland Ry:n kanssa ja nyt se on kaikkien partaa rakastavien saatavilla.

Tällä pitkään ja tunteella kehitetyllä öljyllä lahjoitamme yhdessä varoja Mad Viking Finland Ry:n perinteiseksi muodostuneeseen Partapäivä-tapahtuman hyvänteisyyskohteeseen (kohde vaihtuu vuosittain). Tämän vuoden teema on syövän vastainen työ ja sitä kautta kohde on oleva SYLVA Ry. Partawan verkkokaupasta myytyjen Aamukaste partaöljyjen tuotosta lahjoitetaan 0,75€ / tuote yhteiseen kohteeseemme. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

Ingredients/ 30ml: jojoba oil, apricot kernel oil, argan oil, Indian lotus oil, pine oil, siberian fir oil, E-vitamin oil. (limonene)

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Öljyä ei saa päästää jäätymään –se voi muuttaa tuotteen tuoksua!

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen. För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.