Siirry sisältöön
-20%

Puhdas Pohjola - partavaha, 50ml

HUOM! Pakkauskoko kasvanut - ennen 35ml ja nyt 50ml <3 Pitoa ja muhkeita muotoja partaan ilman kummempaa krumeluuria - siihen on tämä vaha paikallaan!

19,90 € Normaalisti: 24,90 € (Alennus 20%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Miksi käyttää partavahaa?

  • Auttaa parran muotoilussa ja antaa pitoa
  • Hoitaa partakarvoja

Puhdas Pohjola on hajusteeton ja öljypohjainen partavaha, joka hoitaa partaasi ja antaa siihen kevyttä pitoa sekä muotoiltavuutta. Puhdas Pohjola sisältää laadukkaita, 100% luontaisia, raaka-aineita kuten suomalaista mehiläisvahaa, jojobaöljyä, arganöljyä ja E-vitamiinia. Puhdas Pohjola on hajusteeton ja hoitava vaha, joka sopii kaikille parroille. Vaha soveltuu myös kevyeen viiksien muotoiluun. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

Inc/ 50ml: sheabutter organic, beewax, jojoba oil, argan oil, vitamin E oil

Käyttö: Ota vahaa sormenpäihin ja lämmitä sormissa kunnes se on sulanut. Hiero parran alueelle ja muotoile partaa halutulla tavalla. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille.

Mikäli havaitset allergisia oireita lopeta tuotteen käyttö välittömästi.
Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen. Avaamattomana 3 v.

Tuotekoodi:
SKU00202

Arviot
  • (3)

Ville
28.1.2024
Tosi hyvä vaha hajuherkille. Tuoksuton, levittyy kivasti kun on lämittellyt sormissa. Pitää parrasta huolta ja antaa sopivasti pitoa muotoiluun. Iso plussa luontaisista aineksista :)
Riku Kulmala
25.1.2024
Tuoksuu miedosti hunajalta. Sopii hajuherkälle hyvin. Pehmentää partaa kivasti. Hyvä tuote olis muuten mutta pito on aika onneton valitettavasti. Helppo kyllä muuten levittää. Sulaa hyvin kämmenien välissä. Pito vaan tosi onneton. Ei oikein pidä partaa kuosissa kun hetken aikaa. Tässä olisi vähän kehitettävää.
Pauli Salmela
18.1.2024
Hienoisen mehiläisvahan tuoksun tästä löytää jos oikein tarkkaan tuoksuttelee. Ei kuitenkaan häiritse käyttöä. Hyvin pitää parran ojennuksessa.