Saippuwa & Nyytti

Nää on mun nyytit... Ja on muuten tosi kätevä tapa kuljettaa Saippuwaa mukana ;)

34,90 €

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Partawan Saippuwa on saanut parhaan kaverin – Nyytin! Nyytti on tarkoitettu palasaippuan kuljettamiseen, jotta voit ottaa maailman parhaan partasaippuan aina mukaasi. Tuotepakkaus pitää sisällään Nyytin ja Saippuwan. Nyytti on tehty vedenpitävästä ja erittäin kestävästä Cordura-kankaasta ja se pitää saippuan kosteuden sisällään. Saumoja ei ole erikseen tiivistetty, jotta hengittävyys säilyy. Tämä Nyytti kestää kovempaakin kyytiä! Nyytti suljetaan kiertämällä kangasta ja käyttämällä pakkauksen muoviklipsua. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

Tuote on hyvä puhdistaa aika-ajoin sisäpuolelta käsin pesemällä. Nyytissä käytettävän Cordura-kankaan koostumus: 96% polyamidi, 4% polyuretaani.

Saippuwa on ihoa hellivä palasaippua, joka soveltuu niin parranajoon, parran ja kasvojen pesuun kuin koko vartalollekin. Ihoa pehmentävän sheavoin ja kookos- ja jojobaöljyjen lisäksi mineraalipitoinen ja puhdistava himalajanvuorisuola hoitaa kuivaa ihoa. Tuoksultaan saippua on raikkaan kesäinen! Riittoisa palasaippua on täydellinen tuote parranajoon. Saippuan runsas vaahto sisältää bentoniittisavea, jonka ansiosta terä liukuu iholla vaivattomasti aiheuttamatta ihoärsytystä. Saippuan meille valmistaa Flow Cosmetics.

HUOM! Ekologinen vaihtoehto aerosolipulloihin pakatuille partavaahdoille ja -geeleille. Palasaippuan raaka-aineet ovat biohajoavia ja kotelon voi polttaa tai kierrättää pahvien mukana. Ei turhaa muovijätettä!

Ingredients/ 100g: sodium cocoate, sodium shea butterate, sodium castorate, sodium jojobate, sodium sunflowerseedate, sodium rapeseedate, sodium Cornate, aqua, glycerine, rosmarinus officinalis leaf extract, montmorillonite (cosmetic grade), sodium chloride, beta-carotene, tocopherol, CI 77491, juniperus communis fruit oil, pinus sylvestris leaf oil, jasminum officinale flower extract

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin ihon tai parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.

För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på huden eller skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Tuote säilyy 18kk avaamisen jälkeen.