Siirry sisältöön
-26%

Kuoleman Kuiskaus - partaöljy, 30ml

UUTTA JA KUOLETTAVAN HYVÄÄ! Nimittäin Kuoleman Kuiskaus partaöljyä, jonka tuoksu on mausteinen mutta samalla raikas ja hivenen kukkainen. Tehty yhdessä Turmion Kätilöiden ja Mad Viking Finland ry:n kanssa.

19,90 € Normaalisti: 26,90 € (Alennus 26%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Turmion Kätilöt ottavat parta-asiat tosissaan ja Kuoleman Kuiskaus onkin nimensä mukaan kuolettavan hyvä partaöljy. Siinä yhdistyy heavymusiikin mausteisuus ja raikas tuulahdus pohjolan niityiltä. Tämäkin Partawan tuote on tehty luonnon aineksista ja sen E-vitamiini sekä Argan pitävät huolta myös ihostasi. Kuoleman Kuiskaus saa tuoksunsa kanelista, kamomillasta ja neilikasta - tämä öljy on jopa erikoisen erinomainen! Pirteä neilikka puskee alkuun vahvemmin esille mutta hetken kuluttua tuoksu tasoittuu ja saavuttaa lopullisen upean tuoksunsa. Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

INCI / 30ml: prunus armeniaca (apricot) kernel oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, argania spinosa (argan) kernel oil, tritium vulgare (wheat) germ oil, cinnamomum zeylanicum (cinnamon) bark oil, anthemis nobilis (chamomile roman) flower oil, eugenia caryophyllus (clove) bud oil, tocopherol acetate (vitamin e), limonene, linalol, benzyl benzoate, eugenol, geraniol.

 

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Öljyä ei saa päästää jäätymään – se voi muuttaa tuotteen tuoksua!

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.
För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.
Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.

Arviot
  • (9)

Jari Kananen
23.1.2024
Ensimmäinen Partawan tuote itselle, sopivan paksu koostumus ja tuoksu enemmän kuin kohdallaan 👌
Joni Takanen
19.1.2024
Sain tämän tuotteen lahjaksi ja on todella hyvä öljy 👌 tätä tilataan lisää kun loppuu.
Henrik Öling
19.1.2024
Parta pysyy muodossa ja jää pieni mukava kiilto sekä on hyvän tuoksuinen, vaikka on öljy tuote niin ei mielestäni jää esim kädet öljyiseksi vaan hoitaa niitäkin 👍
Petri Veijonen
17.1.2024
Laadukas hyväntuoksuinen öljy. Hullun (vaimo) hyväksymä.
Terooo83
17.1.2024
Mahtava tuote. Ei ole liian voimakas tuoksu, parta ja emäntä tykkää 👌🏻👌🏻
Olli Vähätalo
17.1.2024
Tuttua Partawaa ja loisto tuote. Tuoksu aluksi neilikan takia vähän vahva ja ehkä vähän jouluinen, mutta tasoittuu nopeasti. Toimii!!
Antti Lehtoranta
17.1.2024
Aivan mahtava tuote. Tuoksu on huumaava, parran muotoilu miellyttävää. Pitkäaikainen käyttö vähentää parran hilseilyä. Kruunaa koko parranhoitorutiinin.
Sami Lappalainen
17.1.2024
Tässä tuoksu ei ollut omaan nenään niin suosikki.
Olli-Pekka Niinimäki
17.1.2024
Perus vakuuttavaa partawan laatua, tuoksua on erittäin miellyttävä eikä missään suhteessa liian voimakas ja voi käyttää missä tilanteessa vain.