Siirry sisältöön

Viimeinen Voitelu - partaöljy, 30ml

Nyt kaikki oman elämänsä Tirehtöörit ja Teurastajat HUOMIO! Turmion Kätilöiden ja Mad Viking Finland Ry:n kanssa tehty Viimeinen Voitelu partaöljy on tullut takaisin valikoimaamme. Se on tumma, heavy, hoitava ja miehekäs!

26,90 €

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Turmion Kätilöillekin parta on rakkauden aihe<3 Jotta heavy soi mallikkaasti, on parran oltava hoidettu ja hyvän tuoksuinen! Viimeinen Voitelu on miehinen, metsäinen ja tumma, mutta samalla partaa hoitava öljy. Tämäkin Partawan tuote on tehty luonnon aineksista ja sen E-vitamiini sekä Argan pitävät huolta myös ihostasi. Viimeinen Voitelu saa tuoksunsa männystä, katajasta ja kurkumasta - on muuten ihan kuolettavan hyvää! Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

Ingredients/ 30ml: jojoba oil, apricot kernel oil, argan oil, juniper fruit oil, pine leaf oil, turmeric root oil, E-vitamin oil. (limonene, linalool)

 

Säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Öljyä ei saa päästää jäätymään – se voi muuttaa tuotteen tuoksua!

Käyttö ulkoisesti: Levitä ja hiero käsin parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Förvaring: I rumstemperatur och skydd från solen.
För utvärtes bruk: Bred ut och massera för hand på skäggiga området. Undvik att få produkten i ögonen, slemhinnorna och sår.

Mikäli havaitset allergisia oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.
Tuote säilyy 6kk avaamisen jälkeen.

Arviot
  • (8)

Riku Kulmala
25.1.2024
Tämä tuoksuu just sille kurkumalle sopivan miedosti. Sopi hyvin haju herkän nenälle. Oli hyvä tuoksu ja öljynä tämäkin huippuluokkaa niin kuin kaikki Partawan öljyt. Mä oon vähän ronkeli näiden öljyjen suhteen kun atooppinen iho ja astma. Tätä pystyi kyllä hyvin käyttämään.
Marko Mustiala
23.1.2024
Teurastaja
Janne Sillanpää
22.1.2024
Todella hyvä partaöljy!! Tuoksu on todella hyvä ja antaa hyvin kiiltoa paralle. Tulee kyllä hommattua lisää tätä partaöljyä
Riku Tolonen
21.1.2024
Tuoksu 5/5, muutenkin loistava öljy ei hilseile ja kutise iho.
Ella K
21.1.2024
Itselläni kun ei parta kasva en voi omakohtaisia kokemuksia kertoa. Mutta moitteita en ole putelin saajalta kuullut, eikä tuoksukaan ole omaan nenään karsaalta tuoksunut. Varsin pätevä tuote siis.
Peikkolapsi
20.1.2024
Isäntä osti tätä kokeiluun ja rakastuttiin molemmat tähän tuotteeseen. Miellyttävän pehmeä ja metsäinen tuoksu, joka sopii metsähakkuun tuoksusta pitävälle. Sopii hajuherkällekin nenälle! Todella riittoisaa myös.
Jere Limnell
18.1.2024
Tätä tullut ostettua jo muutama pullo ja voin sanoa että aivan mahtava tuote! Tuoksu 5/5 ja tekee parrasta pehmoisen.
Olli Vähätalo
17.1.2024
Parhaista parhain. Ei voi kuin suositella. Ei pysty ostamaan muita öljyjä enää.
O.V