Siirry sisältöön
-20%

Hiussuihke - Sea Salt Spray Matte, 250ml

Hiukan isompi (250ml) suolasuihke, jolla saa hiukset muikeaan muotoon. Tämä Captain Fawcettin suhke on lajinsa parhaimmistoa!

19,90 € Normaalisti: 24,90 € (Alennus 20%)

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Matta spray kapteenilta, erittäin toimiva muotoilutuote. Suihkauta käsien kautta tai suoraan hiuksiin, jotta saat kevyen pidon hiuksille. Suolasuihketta voit hyvin käyttää myös muiden mattahiusvahojen kanssa – saat näin lisäpitoa arkihiustyylisi. Tuoksu on miellyttävän mitäänsanomaton eli se ei pilaa parfyymisi aromia. Kapteenin tuotteita voi yleensä suositella hyvällä omalla tunnolla, ja niin voi myös tätä... Tuotteita tilatessasi hyväksyt tilausehdot.

Lisätiedot

INC / 250ml: Aqua, Magnesium Sulfate, PPG-5-Ceteth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isocetheth-20, Gluconolactone, Hypnea Musciformis Extract, Sargassum Filipendula Extract, Parfum, Potassium sorbate, Botryocladia Occidentalis Extract, Sorbitol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone", Citronellol" "Perfume allergens. WARNINGS: For external use only. Avoid contact with eyes. Flush with cool water if eye irritation occurs.

 

Arviot
  • (1)

Veikko Kurvinen
20.1.2024
Arkikäytössä pelastus eritoten suihku.n jälkeen, jos ei kerkeä laittautua. Tuoksua kaipaisin.