Siirry sisältöön

Miesten tuoksut - testeripaketti

Kolmea eri huumaavan hyvää ranskalaista miesten tuoksua 1,2ml testereinä. Näitä Galimardin perinteikkäitä miesten tuoksuja ei juuri muualta Suomesta löydä. Ota testiin ja valitse sen jälkeen se versio, johon rakastuit!

5,90 €

Toimitusaika: 1-3 päivää

Tuotekuvaus

Kokeilimme itse ja rakastuimme! Nämä ranskalaiset Galimardin tuoksut ovat huippuhyviä ja jokaisessa on erottuva oma luonteensa. Ota tästä kaikki kolme testiin ja valitse sitten omasi. Galimardi on pitkät perinteet omaava kosmetiikkatalo, jonka tuoksut ovat erittäin laadukkaita - näitä et Suomesta juurikaan löydä!

Aigues Vives Intense

Tämä tuoksu huumaa raikkaalla tuulahduksella, jossa on mukana myös setripuun ja vetiverian kevyttä pehmeyttä.

Latvatuoksu: rosépippuri, basilika, greippi
Sydäntuoksu: orvokinlehti, vihreä meloni, salvia
Pohjanuotti: meripihka, setripuu, tonkapapu, vetiveria

Sportissimo

Tuoksun pohja on rakennettu rikkaalle santelipuulle, setripuulle ja myskille, jonka päälle rakentuvat maruna, bergamotti, rosmariini sekä minttu. Sydämeen on kudottu myös laventelia ja appelisiininkukkaa.

Latvatuoksu: maruna, bergamotti, rosmariini
Sydäntuoksu: ruusupuu, appelsiininkukka, laventeli
Pohjanuotti: meripihka, santelipuu, myski, vanilja

Mezzanotte

Bergamotti ja myskimetsä sekoittuvat tässä tuoksussa raikkaaseen vesiputousmaiseen vehreyteen.

Latvatuoksu: bergamotti, laventeli, omena
Sydäntuoksu: rohtokalmojuuri, vesimeloni
Pohjanuotti: meripihka, santelipuu, patsuli

Lisätiedot

Aigues Vives Intense

INC 1,2ml: Alcohol denat./SD Alcohol 39-C, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Coumarin, Citronellol, Citral, Geraniol,Methyl-2-octynoate.

Sportissimo

INC 1,2ml: Alcohol Denat. / SD Alcohol 39-C, Parfum / Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 19140, CI 14700, CI 42090, Coumarin, alpha-iso-Methylionone, Linalool, Cinnamal, Limonene, Geraniol

Mezzanotte

INC 1,2ml: Alcohol Denat. / SD Alcohol 39-C, Parfum / Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 19140, CI 14700, CI 42090, Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Coumarin, alpha-iso-Methylionone, Cinnamal, Eugenol, Citral, Benzyl benzoate.

Arviot
  • (0)